środa, 15 maja 2013

Začal jsem ... Skutečné šílenství a snaze o štíhlou siluetu


Začal jsem ... Skutečné šílenství a snaze o štíhlou siluetu. Druhé léto, takže vstávat o hodinu dřív a realizaci vznešený cíl zhubnout, - utíkej! Nebo alespoň si myslíme, že jsme se spustit, a ve skutečnosti, lapal po dechu a funí, že se pohybujeme vpřed pseudopodskokach. Žíly na čele, která je plná kalorií krve vzbudit soucit v mnoha kolemjdoucích. Vypadá to tak na začátku. To je zcela normální. A jakmile se dostaneme minimální fyzickou kondici, když kilkunastominutowy provoz nezpůsobuje bušení srdce, hrdě a kojení dopředu překročit práh fitness klubu.



Svět pružných těles a svalnaté biceps. Oáza radosti a buzujących endorfiny a kolem stroje, který neví, jak si sednout. Nemusíte tolik, aby se příjemný kolega vytáhl můj pohled a okamžik nejistoty přišel s pomocí mé straně. Najednou je všechno tak jednoduché, jak to, že "odpovídající" vzdělání je klíčem ... úspěch.

K mému překvapení, aerobiku od jednoho roku do vyvíjet. Zdálo se, že v obecné gymnastiky něco může změnit - zatím. Tam bylo lana, rohože, obrovská koule (pokud pilates), a teď tam jsou trampolíny. Přichází k nám z ničeho nic, ale myslím, že západní sousedy, tak alespoň podle informací zveřejněných na ně. Ale co dělají v halách pro aerobik?

Trampolína - trampolína, pokud jde o sportovní můstek - gymnastické zařízení používané k provádění akrobatické skoky vysoko. Skládá se z kovového rámu horizontálního a napnuté na pružné podložce. To je použito v akrobacii cirkusu a sportu při parašutistický výcvik. No, definice wiki asi trochu zastaralé, protože trampolíny jsou přítomny dnes téměř v každé zahradě, a sportovci se (věřím), mnohem méně. Nepochybně pocit dělat na mnoha pikniky a akce pod širým nebem.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz